ပူအုိက္တဲ့ရာသီမွာ ပုစြန္နဲ႕သရက္သီးေရာခ်က္ထား
ၾကက္သြန္နီ ငရုတ္သီးအၾကမ္းမႈန္႕နဲ႕ ဆီသတ္ျပီး ပုစြန္ ဓါးေပါက္ထားတဲ့ သရက္သီးအစိမ္းကုိ ေရာခ်က္လုိက္တာပါပဲ။
သရက္သီးကုိ ဓါးေပါက္ျပီးရင္ ခ်ဥ္ မခ်ဥ္ အရင္ျမည္းၾကည့္ျပီးမွ ငပိကုိ ခ်င့္ခ်ိန္ထည့္နယ္ပါတယ္။ ျပီးရင္ ဆား အရသာမႈန္႕ထည့္ျပီး ၁၅ မိနစ္ခ်က္လုိက္ပါတယ္။ သရက္သီးႏူးရင္ မီးပိတ္လုိက္ပါ။
နံနံပင္ ရွမ္းနံနံထည့္ခ်င္လဲရပါတယ္။
ရြာမွာေတာ့ မုိးေမွ်ာ္ငရုတ္သီးနဲ႕လဲခ်က
မြန္မ လက္ရာ စားစရာ
No comments:
Post a Comment