ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
ဝက္ေပါင္သား (အဆီမပါ)
ဆား
ဂ်င္းရည္
ၾကက္သြန္နီ
ၾကက္သြန္ျဖဴ
ျငဳပ္ၾကမ္းမႈန္႔ သင့္ရံု
ဆီ
ထမင္း
ျပဳလုုပ္နည္း
အဆီမပါတ့ဲ ဝက္ေပါင္သားကို ဆား ၊ ဂ်င္းရည္ျဖင့္ နယ္ျပီး နူးေအာင္ ျပဳတ္ထားေပးပါ ။
အသားႏူးလ်ွင္ အေအးခံျပီး နႊင္ထားပါ ။
ၾကက္သြန္နီ ကိုု ၾကမ္းၾကမ္းလွီးပါ ။ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ျငဳပ္ၾကမ္းမႈန္႔ သင့္ရံုကို နႊင္ထားေသာ အသားမ်ားျဖင့္ ေရာကာ အရမ္း ညက္မသြားေအာင္ ခပ္ဖြဖြေထာင္းေပးပါ ။ ဆား အေပါ့အငံ ျပင္ပါ ။
ေထာင္းထားတဲ့ ဝက္သားေထာင္းကိုု ဆယ္ယူျပီး ဆီရႊဲရႊဲေလး ဆမ္းကာ ထမင္းပူပူ ဆီဆမ္းေလးျဖင့္ တဲြဖက္ စားသံုး နိုင္ပါတယ္ ။
ဝက္ေပါင္သား (အဆီမပါ)
ဆား
ဂ်င္းရည္
ၾကက္သြန္နီ
ၾကက္သြန္ျဖဴ
ျငဳပ္ၾကမ္းမႈန္႔ သင့္ရံု
ဆီ
ထမင္း
ျပဳလုုပ္နည္း
အဆီမပါတ့ဲ ဝက္ေပါင္သားကို ဆား ၊ ဂ်င္းရည္ျဖင့္ နယ္ျပီး နူးေအာင္ ျပဳတ္ထားေပးပါ ။
အသားႏူးလ်ွင္ အေအးခံျပီး နႊင္ထားပါ ။
ၾကက္သြန္နီ ကိုု ၾကမ္းၾကမ္းလွီးပါ ။ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ျငဳပ္ၾကမ္းမႈန္႔ သင့္ရံုကို နႊင္ထားေသာ အသားမ်ားျဖင့္ ေရာကာ အရမ္း ညက္မသြားေအာင္ ခပ္ဖြဖြေထာင္းေပးပါ ။ ဆား အေပါ့အငံ ျပင္ပါ ။
ေထာင္းထားတဲ့ ဝက္သားေထာင္းကိုု ဆယ္ယူျပီး ဆီရႊဲရႊဲေလး ဆမ္းကာ ထမင္းပူပူ ဆီဆမ္းေလးျဖင့္ တဲြဖက္ စားသံုး နိုင္ပါတယ္ ။
Knowledge
Corner
No comments:
Post a Comment