ပဲေစာင္းရမ္းသီးသုုပ္






















ပဲေစာင္းရမ္းသီးကုုိေရေႏြးဆူဆူမွာ ခဏျပဳတ္ျပီး ပါးပါးလွီးပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးတစ္လုုံး အေစ့ထုုတ္ျပီး လွီးထားပါ။
သံပုုရာသီးတစိတ္၊ ပုုစြန္ေျခာက္နဲ႕ငရုုတ္သီးစိမ္းေထာင္း၊ ငံျပာရည္အနည္းငယ္၊ သၾကားနဲနဲ (အခ်ဳိမႈန္႕အစား)၊ ဆီခ်က္၊ ပဲအက်က္မႈန္႕အနည့္ငယ္ ထဲ့ေရာ ျပီးသုုပ္စားႏုုိင္ပါတယ္။
ပုုံထဲမွာေတာ့ ပဲေစာင္းရမ္းသီးနဲေနလုုိ႕ ေကာ္ဖီထုုပ္နဲနဲလွီးထည့္ထားပါတယ္။မြန္ရြာေတြမွာ ငပိမီးကင္နဲ႕ မရမ္းျပားနဲ႕ ဆီခ်က္မထဲ့ပဲ သုုပ္စားၾကပါတယ္။


မြန္မ လက္ရာ စားစရာ

No comments:

Post a Comment