မိႈအစပ္ခ်က္






















မိႈအစပ္ခ်က္
•••••••••••

ေကာက္႐ိုးမိႈ...............၂၀က်ပ္သား
င႐ုတ္သီးစိမ္းနီ............၇ေတာင့္ခန္႔
ၾကက္သြန္ျဖဴ...............၅တက္
ကန္စြန္းရြက္.. ............၁၀ညႊန္႔ခန္႔

ေကာက္႐ိုးမိႈကို ေလးစိတ္(သို႔)ထက္ျခမ္းခြဲပါ

ကန္စြန္းရြက္ကိုအညႊန္႔ေလးေတြေရြးၿပီးသန္႔စင္ပါ။

ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊င႐ုတ္ေတာင့္နီကိုမညႇက္တညႇက္ေလးေထာင္းပါ။

ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာေထာင္းထားေသာအေရာကိုဆီသတ္ပါ။

ေမႊးလာလွ်င္သန္႔စင္ထားတဲ့မိႈေတြထည့္ေၾကာ္ပါ။

ငါးငံျပာရည္၊ခ႐ုဆီ၊သၾကား၊ဟင္းခတ္မႈန္႔တို႔ႏွင့္အရာသာသြင္းပါ။

ကန္စြန္းရြက္ေလးထၫ့္ေမႊၿပီးင႐ုတ္ေကာင္းမႈန္႔ေလးျဖဴးေပးပါ။

ခ်ိဳခ်ိဳေမႊးေမႊးေလးနဲ႔ထမင္းၿမိန္တဲ့မိႈအစပ္ခ်က္ေလးကိုစမ္းသပ္ၾကည့္ပါ။



No comments:

Post a Comment